fönsterputs bålsta

021-421 11 23

Nyfiken på vad ett fönsterputsabonnemang kostar för din villa?


"Billigare än du tror"


- Alltid rena fönster

- ingen bindningstid

- sms-bekräftelse


Vill du veta mer?

Fönsterputs Bålsta. Letar ni efter en pålitlig och professionell fönsterputsare i Bålsta är fonsterputs.nu ett självklart val. Bara av vårt företagsnamn att döma är vi enbart specialiserade på fönsterputsning. Vi har flera års erfarenhet av professionell fönsterputsning i Bålsta och vi blir bättre för varje år som går.


Vi utför fönsterputsning i Bålsta åt privatpersoner och företag. Vi har specialiserat oss på abonnemangsputs åt villaägare. Vi utför även fönsterputs i Bålsta på hotell, förskolor, bostadsrättsföreningar, kontor och andra offentliga miljöer. Mäklare rekommenderar fonsterputs.nu till kunder som behöver hjälp med fönsterputsning inför fotografering eller visning av sin bostad.


Fönsterputsning är ett hantverk, ett yrke som vi är mycket stolta att få jobba med. Vi är övertygade om att du som kund kommer känna av vårt engagemang när du bokar Fönsterputs i Bålsta, antingen till ditt hem eller till din arbetsplats! Välj prisförslag privatperson eller företag här nedanför för att få prisuppgifter för fönsterputs i Bålsta. Är du intresserad av ett abonnemang? Klicka då här.