fönsterputsabonnemang

Fönsterputs västerås, eskilstuna, köping, enköping, sala, bålsta

Hur fungerar ett fönsterputsabonnemang?

Vi lägger upp ett schema för dig och ser till att du alltid har fräscha fönster. Vi skickar en bekräftelse på sms efter varje putsning så du har full koll när vi varit hos dig. Du får ett fast pris av oss och det tillkommer inga övriga kostnader. Våra fönsterputsabonnemang är mycket prisvärda. Dem flesta abonnemangskunder väljer 4-6 ggr per år.

vad ingår?

- Utvändig fönsterputs enligt det intervall vi kommit överens om.

- Insidan bokar ni när ni önskar och får då ett rabatterat pris på en helputs.

- Rengöring av fönsterbleck.

- Rengöring av löstagbara spröjs (där det finns).

- Sms-bekräftelse när jobbet är utfört.

- Samma fönsterputsare vid varje putstillfälle.

- Personlig kontakt med oss på fonsterputs.nu

- Ingen bindningstid.

Vad kostar ett fönsterputsabonnemang?

Priserna för ett utvändigt fönsterputsabonnemang enligt ovan varierar beroende på antal fönster och övriga förutsättningar som tex löstagbara spröjs osv. Kontakta oss så ger vi dig ett fastpris. Det är billigare än du tror!

intervall

Vi putsar utsidan av din villa 4-6 ggr per år. Oftast väljer våra kunder att putsa övervåning 1-2 ggr per år, vilket man oftast kan ta i samband med att insidan ska putsas.

sms-bekräftelse

Vi behöver inte komma in i bostaden när vi ska putsa utsidan av dina fönster. Vi har alla redskap och vatten med oss. När jobbet är utfört skickar vi en bekräftelse på sms till dig.

ingen bindningstid

Vi har ingen bindningstid på våra abonnemang. Avbeställer du en puts samma dag som vi planerat för att utföra jobbet gäller din uppsägning fr.o.m. nästa putsomgång.

grannrabatten

Du kan sänka din abonnemangskostnad genom att värva grannen. Du får 10% rabatt för varje granne du värvar. Du kan värva max 3 grannar (30%) rabatt. Be din granne ange dig som värvare så lägger vi till rabatten på din faktura. Du behåller rabatten så länge grannen abonnerar på fönsterputs av oss.

fyll i formuläret här nedan så återkopplar vi med pris